Zöld turmix árpafű porral


Mi az árpafű?
Az árpa a pázsitfűfélék családjába tartozó ősi gabona, melyet mintegy 10.000 évvel ezelőtt háziasítottak a Termékeny Félhold (Mezopotámia) területén. Az árpa szemeket gyakorta használják különféle ételekhez, ám a magokból növő árpafű még nagyobb tápértékű. Míg a komplex szénhidrátok egyszerű cukorrá bomlanak le, addig a nagyobb fehérjék – mint például a glutén – aminosavakká tagolódnak. Az árpa szemmel ellentétben, az árpafű klorofillt is tartalmaz – ez adja zöld színét -, sőt, a csírázási és növekedési folyamat során ásványi anyag- és vitamin tartalmát is jelentősen megnöveli.

www.planetbio.hu

Hozzávalók:

Elkészítés :

A hozzávalókat beletesszük a turmixgépbe és összeturmixoljuk.

A Föld legkiválóbb termőhelyéről származó PlanetBIO árpafű porban több a kalcium, mint a tehéntejben, és több a C-vitamin, mint a narancsban! A magas klorofill-, ásványi anyag- és vitamin tartalom segíti az immunrendszer megfelelő működését. Gazdag krómban is, aminek nagy szerepe van a vér glükóz szintjének szinten tartásában. A PlanetBIO árpafű port inkább éhgyomorra fogyassza, lehetőség szerint reggel.

www.planetbio.hu

A PlanetBIO felajánlotta, hogy minden online vásárlás végösszegéből 10% kedvezményt ad a Színek és virágok olvasóinak 🙂
A kuponkód, amelyet megrendeléskor be kell írni a kedvezmény érvényesítéséhez: SZINEKESVIRAGOK
Kellemes estét és jó vásárlást mindenkinek 🙂
(A kuponkód csak a Magyarországon élő olvasókra érvényes. Aki Romániában él és szeretne rendelni az írjon nekem privát üzenetet. Megértéseteket köszönöm!)